magazin-aparatura-endoscopie

SC Med Tehnica SRL este o companie tanara si dinamica avand ca obiect de activitate importarea si comercializarea de echipamente medicale, in special ecografe si endoscoape de inalta performanta de la SonoScape.

Echipa Med Tehnica este alaturi de dumneavoastra in a va indruma, explica si ajuta sa faceti cele mai potrivite alegeri pentru echiparea cabinetului sau clinicii medicale pe care o administrati.

Tehnologia evolueaza permanent, iar noi va informam despre ultimele noutati aparute in domeniul diagnosticarii imagistice. Pacientii dumneavoastra vor fi diagnosticati si tratati rapid si corect, iar personalul medical poate obtine informatii mult mai complexe care se pot arhiva si pastra pentru mult timp in istoricul pacientului.

Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care va va aduce satisfactii garantate privind raportul pret-calitate.

Mai multe informatii despre aparatura medicala si echipamentele medicale comercializate de noi gasiti in magazinul online www.e-medshop.ro