Aparatura endoscopie oferita de Med Tehnica

Sistemele digitale de endoscopie SonoScape sunt produse inovatoare care includ terminale computerizate ce pot gestiona cu usurinta baze de date medicale cu toate informatiile despre pacienti (se creeaza, editeaza, salveaza, transmit, listeaza), iar imaginile obtinute se pot prelucra, arhiva, transmite, expune sau cauta folosind sistemul standart DICOM.

Datorita tehnologiilor de ultima ora de la Sonoscape, imaginile obtinute sunt de mare precizie si claritate, avand detalii ale mucoaselor interne ce usureaza mult diagnosticul endoscopic. Procesul de dignosticare este usurat de folosirea surselor luminoase cu Xenon si a sondelor endoscopice de mare finete.

Endoscop HD-330 Sonoscape

Sistemul de endoscopie SonoScape este compus din procesorul HD-330, sursa de lumina HDL-330/E si la alegerea dvs una sau toate sondele: gastroscop EG-330, colonoscop EC-330 sau bronhoscop EB-330.

Procesorul de imagine HD-330 este un procesor puternic ce ofera imagini de inalta calitate si tehnologii multiple de imagistica. Conceput ca un procesor inteligent si multifunctional, performatele sale raspund perfect cerintelor examinarii endoscopice. Este prevazut cu tehnologii DSP si prin capacitatea de reducere a zgomotului imaginilor si de crestere a rezolutiei si CHB-ului   va poate oferi cele mai sofisticate imagini.

Sistemul de iluminare pentru endoscopul HD-330 poate fi ales din cele doua variante: HDL-300 prevazut cu lampa cu Xenon (cu iluminare puternica ce ofera imagini extrem de precise)  sau HDL-330E prevazut cu lampa LED.